Haber

6 Eylül’de Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

‘Güncel magazin haberleri neler? Bugün magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?’ gibi sorularınıza yanıt verecek tüm haberler için sizi doğrudan içeriğe yönlendirebiliriz…?

1. Ünlü müzisyen Nazan Öncel ani bayılma nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunu sosyal medya hesabından paylaşan ünlü müzisyen, bir de itirafta bulundu.

2. ATV ekranlarının sevilen ismi Müge Anlı’nın kızı Lidya Müge, arkadaşlarıyla katıldığı yarışma programında boy gösterdi. İzleyen herkes Lidya’yı annesine benzetti.

3. Survivor’daki başarısıyla hafızalarımıza kazınan Çağan Atakan Arslan, sosyal medyanın en aktif kullanıcılarından biri. Survivor’a iki kez katılan ve ilkinde şampiyon olan Atakan, daha sonra oyunculuğa başladı. Eşiyle artık fenomen olan Avatar Atakan, ailesiyle paylaştığı paylaşıma verdiği yanıtla herkesi güldürdü.

4. Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle büyük beğeni toplayan son zamanların keyifli ve başarılı oyuncusu Afra Saraçoğlu, dizide rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile birlikte görüntülendikten sonra magazin gündemine oturdu. Özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Saraçoğlu, hem yakışıklılığıyla hem de tarzıyla da gündemde. Geçtiğimiz günlerde bir konsere katıldı ve tarzıyla dikkat çekti. Güzel oyuncunun konser stilinin fiyatı belli oldu…

5. Son dönemde ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Pelin Akil, magazin dünyasında da yakından takip ediliyor. Eşi Anıl Altan ve kızları Alin ve Lina ile yakından takip edilen Pelin Akil, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıklıkla söz ettiriyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde tatilinde yaşadığı hırsızlık şokunu anlattı.

6. 2021 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu, yarışmanın ardından şarkıcı olarak yeni mesleğine başladı. Geçtiğimiz günlerde ülkeyi terk edeceğini açıklayan Kalaycıoğlu, bu sözleriyle şimdi de Berkay’ı hedef aldı.

7. Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası tüm sosyal medyada yankı bulmaya devam ediyor. Türkiye’ye döndükten sonra yaptıkları kutlamada kızların güzelliği herkesi hayrete düşürürken, ülkesi finalde mağlup olan Sırp tenisçi Novak Djokovic, Hande Baladın’ın fotoğrafını beğendi. Bu durum üzerine Sırplar ayağa kalktı.

8. Ekranlarda en son ‘Sipahi’ dizisiyle izlediğimiz güzel oyuncu Özge Gürel, Venedik Sinema Festivali’nde ilgi gördü.

9. Günümüzde tüm tartışmaların çıkış noktası aynı: Voleybol! İnternetin Sultanlarının ülkemize getirdiği gurur veya şampiyonluktan ziyade, cinsel yönelim veya giydikleri şortun uzunluğuna takıntılı olan bazı bireyler, sosyal medyada görüşlerini dile getirmeye devam ediyor. Influencer Şeyda Erdoğan, voleybolla başlayan tartışmaya verdiği çirkin yanıtla gündem oldu!

10. Kısmetse Olur programıyla üne kavuşan iki kişi, başka bir televizyon programında bir araya geldi. Fox TV’de yayınlanan Songül Karlı’nın Bu Tabak Kimin programında birinci dönemden Demet, ikinci dönemden Gamze yarışmaya başladı!

11. ‘Selena’ dizisinden tanıdığımız Sinem Kobal, 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi. İki çocuk annesi olan ünlü sanatçı, tatilin ardından spor salonundaki fit görünümünü paylaştı.

12. Galatasaray’ın son zamanların en popüler futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara’ya olan hayranlığı bitmiyor. Hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, bir dönem Icardi’nin Galatasaray’dan ayrılabileceği yönünde kararlar almış ve taraftarların yüreğini sızlatmıştı. Herkesin favorisi Wanda Nara sıklıkla dizi teklifleri alıyor. Fenomen isim bu tekliflere daha fazla dayanamadı ve adım attı…

13. Son zamanların popüler ismi Semicenk, şarkılarıyla ortalığı kasıp kavururken yakışıklılığıyla da hayranlarının kalbini çaldı. Semicenk’i konserde ve sahne arkasında gören ve onunla fotoğraf çektiren hayranlarından sosyal medyada övgü yağmaya devam ediyor.

14. Ülkede son dönemde tartıştığımız konulardan biri de başörtüsünü bırakanların isimleri. Başörtülü görünümleriyle ünlü fenomenlerin aldığı karara saygı duymayan bir grup, eleştirilerini sosyal medyada dile getiriyor. Son olarak Ecmel Kılıç’ın başörtüsünü çıkarıp yeni haliyle poz vermeye karar vermesi bazı kişileri rahatsız etti. Yepyeni bir tartışmanın fitili ateşlendi, buyurun!

15. Kızılcık Şerbeti’nde canlandırdığı Alev karakteriyle fırtına yaratan oyuncu Müjde Uzman, son olarak Oğuzhan Uğur’la birlikte oldu. İkilinin ayrılık ve barış ilişkisi sona ererken Müjde Uzman, oyuncu Birand Tunca ile sinemada görüldü.

16. Bir süredir adını hep duyduğumuz Şeyma Subaşı bu aralar oldukça sessiz. Mısırlı işadamı Muhammed Alsaloussi ile evlendiğinden beri sosyal medya paylaşımlarını azalttığı dikkatlerden kaçmadı. Subaşı’na şu soru soruldu: “Eleştirileri atlattığını düşünüyorum, ne düşünüyorsunuz?” sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

17. Kısmetse Olur yarışmacıları Oğulcan ve Luca, Batuhan’ın dövüş teklifini kabul edince üçlü, Nişantaşı’ndaki bir kafede ortalığı birbirine kattı. Batuhan’ın “8 kişi geldi” diye tanımladığı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri Yasin Özbek tarafından paylaşıldı. Gelin Luca ve Oğulcan’ın birleşip Batuhan’ı Tanrısına kavuşturduğu kaosun ayrıntılarını öğrenelim!

18. Bildiğiniz gibi Dilan Polat artık hayatını gösteriye dönüştürdü. Elinde telefonuyla hayatının her anını sosyal medyada takipçileriyle paylaşıyor. Instagram yetmiyor, yedek hesap oluşturuyor ve paylaşımlarına oradan devam ediyor; Böyle bir sosyal medya kullanımından bahsediyoruz. Gündeme gelip konuşulmasını çok iyi bilen Dilan Polat, yine tepki çekecek bir hamle yaptı.

19. Müziğiyle herkesin kalbine dokunan ve depresyonu doyasıya yaşamamıza yardımcı olan müzisyen Cem Adrian, viral olan bir görüntüyle yeniden gündeme geldi. Konserinde kendisine saygısızlık yaptığını düşündüğü çifti açıkça uyaran Adrian, bu olayla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

20. Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, ikiz kızları Alin ve Lina’yı 2019 yılında kucağına aldı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan çift, paylaşımlarında sıklıkla ikiz bebeklerine yer verirken, bazı takipçiler çocuklar arasında ‘ayrımcılık’ yaptıkları yorumunu yapıyor. Anıl Altan ise bir takipçisinin son yorumuna dayanamayıp patladı.

acigol-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu